Mitzi kokteiļa recepte | Bar.lv

60 ml rožūdens
20 ml cukura sīrups
1 ingvera sakne
5 piparmētras lapas
120 ml apelsīnu sula
1 sēkla smaržīgā pipara
1 saspiests rozā pipars

Metode: kratīt un izkāst
Glāze: highball
Dekorācija: Ingvera loksnes un rozā pipari.

Šeikerī ieliek sķipsniņu smaržīgo un rozā piparu, 5 piparmētras lapas, 2 sķēles ingvera, pieliej nedaudz apelsīna sulas un visu sapresē. Tad pievieno pārējo apelsīna sulu, 60 ml rožūdeni, 20 ml cukura sīrupa un ledu. Dzērienu enerģiski sakrata un izkāš highball glāzē pildītu ar smalcinātu ledu.

Iesūtīja: Ivo Koleda

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *